Top 4 cele mai vizionate filme de pe Hulu

Hulu este o platforma de streaming online care ofera un numar impresionant de filme de calitate, de la productii iconice si clasice, pana la cele contemporane atat de cautate in special de publicul tanar.

Fences (2016)

Avandu-l in rol principal pe Denzel Washington, aceasta drama de familie a fost completata cu maiestrie de actorul August Wilson care a preluat rolul dupa decesul lui Washington – care a avut rolul lui Troy Maxon. Filmul a aparut de Craciun in anul 2016 si a fost considerat de critici un real succes, fiind nominalizat pentru patru premii Academy Awards. Viola Davis a primit premiul pentru cea mai buna actrita pentru rolul din acest film.

The Beatles (2016)

Filmul prezinta debutul trupei The Beatles din anul 1962 si pana in 1966. Regizorul Ron Howad realizeaza cu succes portretul cele mai cunoscute trupe cu ajutorul lui Paul McCartney si Ringo Starr, si a vaduvelor celorlalti doi membri ai trupei, Yoko Ono si Olivia Harrison. Filmul prezinta mai multe restaurari 4K ale scenelor din concerte memorabile, iar documentarul este un must pentru toti pasionatii de filme, indiferent daca sunt sau nu fani Beatles.

Taxi Driver (2016)

Regizorul Martin Scorsese prezinta viata unui sofer de taxi care ajunge in final sa aiba probleme psihice. Un veterinar vietnamez cu probleme cu somnul, Tavis Bickle se angajeaza ca sofer de taxi in orasul New York. Dupa ce o cunoaste pe prostituata Iris, ajunge sa fie obsedat de ideea de a o salva si pare a fi capabil de orice pentru a isi atinge acest scop. Filmul a fost nominalizat la patru premii Academy Awards, inclusiv pentru Best Picture, dar a pierdut in fata filmului Rocky.

Whiskey Tango Foxtrot (2016)

Tina Frey o interpreteaza pe Kim Baker, o jurnalista care accepta sa mearga in razboiul din Afghanistan. Pe baza povestii reale scrise de Baker The Taliban Shuffle, filmul se contureaza intr-o poveste care prezinta viata acestei jurnaliste cazate alaturi de multi alti jurnalisti din intreaga lume. Este o combinatie de razboi si relatii interpersonale ciudate care a atras numeroase critici pozitive atat de la fani cat si de la specialisti.

Chiar daca toate aceste filme au aparut in anul 2016 si deja in 2018 pot parea vechi la o prima vedere, in realitate, merita vazute oricand si acest fapt este sustinut nu doar de numarul in crestere al vizionarilor, ci si de critici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *