Top 4 cele mai bune filme de pe HBO GO

HBO GO este considerata in America una dintre cele mai bune platforme de streaming online si ofera o colectie interesanta de filme, incepand de la cele de actiune si pana la thrillere si filme clasice. In cele ce urmeaza, acest articol prezinta top 4 filme de vazut pe HBO GO care s-au remarcat de-a lungul timpului.

Grils Trip (2017)

Filmul este o comedie cu femei care reuseste sa combine scenele amuzante perfecte cu o poveste nuantata si aproape romantica. Ideea de baza a acestui film porneste de la 4 femei care devin foarte apropiate in liceu, dar sunt nevoite sa se desparta intre timp. Acestea se reunesc la un moment dat pentru a petrece timpul impreuna in New Orleans. Cele 4 personaje isi inseala sotii, participa la petreceri salbatice si traiesc o adevarata drama cat timp locuiesc impreuna. 

Atomic Blonde (2017)

Filmul reprezinta un thriller care are loc in timpul razboiului rece din Berlin si o prezinta pe Charlize Theron in rolul unui spion care trebuie sa adune cat mai multe informatii importante. Ea trebuie sa investigheze moartea partenerului sau si sa ofere o lista de agenti dubli sefului sau din Londra. Desigur, lucrurile nu sunt ce par a fi si Lorraine trebuie sa treaca prin multe, inclusiv prin scene sangeroase pentru tara sa.

The beguiled (2017)

Filmul prezinta povestea unei femei careia nu ii este frica sa isi murdareasca mainile cu sange. Actiunea are loc in timpul razboiului civil, iar Nicole Kidman este directoarea unei scoli pentru fete din Virginia, care a fost abandonata in timpul razboului si a devenit adapost pentru cateva studente si o profesoara. Atunci cand Collin Farrell apare cu dezertorii raniti, femeia ii ofera adapost si lucrurile se schimba rapid incepand de aici.

Gifted (2017)

Chris Evans apare ca personaj principal intr-o drama de familie despre un profesor de liceu obligat sa isi ia viata de la zero si sa aiba grija de nepoata sa dupa decesul sorei sale. Actorul din rolul principal isi dovedeste din nou talentul, fiind cel care apare oricand in prim plan printre celelalte personaje. Nepoata este o fetita geniala si neinteleasa, aflata in centrul unei batalii urate pentru custodie intre persoane care au foarte putin de aface cu ea si cu atat mai putin cu mama ei. 

Cele 4 filme au fost recomandate de un numar foarte mare de utilizatori HBO GO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *