Ce se intampla in Billions – cel mai popular serial de pe HBO GO

Pentru pasionatii de creativitatea marilor afaceristi care activeaza pe Wall Street, de toate parghiile pe care unii le utilizeaza pentru a putea construi imperii, dar si cu scopul de a se mentine pe cat posibil la limita legalitatii, de personaje construite cu abilitate si de intrigi si tunuri foarte greu de prevazut si dovedit, aceste prime doua sezonane din Billions pot fi urmarite integral pe plaforma de streaming online HBO GO.

Actiunea are loc in New York in unele din cele mai influente cercuri politice si financiare. Axe si-a castigat deja notorietatea in zona financiara prin faptul ca a sfidat legea si este o persoana influenta. Pe urmele lui porneste un procuror care chiar daca in aparenta reprezinta justitia este predispus la compromisuri si il vaneaza pe Axe utilizand toate armele de care dispune.

Actiunea are loc intr-o lume unde totul este permis si atata timp cat politia nu afla, adversarii fac uz de absolut orice mijloc posibil pentru a anticipa miscarile celuilalt si pentru a isi depasi adversarul. Confruntarea dintre orgoliile celor doi nu se opreste doar la ei si apar in scena doua personaje foarte interesante, mai exact sotiile lor.

Wendy este sotia procurorului si lucreaza in firma lui Axe de 15 ani, iar aceasta informatie vine absolut neasteptat. Situatia va adanci mult mai mult prapastia existenta intre personajele principale si orice miscare negandita venita de la Wendy poate deveni un avantaj considerabil sau un mare dezavantaj pentru unul dintre protagonisti.

Sotia lui Axe, Lara vrea sa isi depaseasca conditia modesta si sa intre pe piata healthcare, motiv pentru care va lua decizii ciudata si va avea reactii pe alocuri periculoase. 

Urmarind fiecare episode, fanii spun ca isi schimba adesea personajul preferat. Initial procurorul pare sa aiba dreptate, fiind cel corect si cel de partea legii. Ulterior, vazand actiunile sale, atentia se indreapta spre Axel care este o inspiratie, dar si o aspiratie a multor oameni de business. Pe masura ce episoadele curg, atentia se muta din nou pe Chuck si tot asa. In plus, ei vor ajunge sa colaboreze in final si cineva va ajunge la inchisoare, insa aceste informatii pot fi obtinute de persoanele interesate doar urmarind acest serial pana la capat.

Criticii de film garanteaza ca aceia care nu au vazut pana acum acest serial ar trebui sa incerce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *