Game Night – una dintre cele mai bune comedii negre

Filmul „Game Night” a fost lansat pe 2 Martie 2018, ca o urmare a comediei de succes „Vacanta cu peripetii” aparut in 2015. Desi pasionatii acestui gen de productie cinematografica pareau sa fi scazut ca numar, se pare ca aceasta comedie a avut un mare succes si a prins foarte bine la public, inregistrand un numar foarte mare de vizualizari pe site-urile cu filme online.

„Black Night” este o comedie neagra americana, regizata de John Francis Delay si Jonathan Goldstein. Scenaristul Mark Perez s-a intrecut din nou pe sine in ceea ce priveste povestea si umorul specific genului. 

Filmul are o distributie de succes, personajele principale fiind interpretate de nume cunoscute, cum ar fi Billy Magnussen, Lamorne Morris, Sharon Horgan, Kylie Bunbury si Kyle Chandier. Fiecare personaj se contureaza perfect intr-o nota umoristica, specifica acestor doi mari regizori. Jason Bateman il interprezeaza cu succes pe Max, iar Rachem McAdams este Annie – doua personaje care pun la cale diverse jocuri pentru prietenii pe care ii au. In comedii, chiar si in cele cu umor negru, actorii trebuie sa joace impecabil si sa contureze perfect personajele, ceea ce si fac cei doi actori care se identifica perfect cu caracterele pe care le interpreteaza.

Annie si Max participa in fiecare saptamana la diverse jocuri nocturne pe care le organizeaza alaturi de grupul lor de prieteni. Lucrurile se transforma brusc, devenind din amuzante palpitante, atunci cand fratele lui Max, Brooks, organizeaza o seara pentru rezolvarea misterului care invaluie o crima. In acest joc se implica si presupusii talhari dar si agentii federali. Totul se schimba in momentul in care Brooks este rapit. Toti cei sase prieteni se decid sa rezolve acest caz pentru a castiga jocul. Intreaga actiune pare amuzanta pana cand totul incepe sa semene foarte mult a realitate. 

In timpul unei nopti ciudate, distractia si amuzamentul sunt inlocuite treptat de o stare generala de panica. Fara sa existe reguli, directii si fara sa stie cine sunt misteriosii care participa la acest joc, cursa poate deveni o aventura fabuloasa sau un final tragic. 

Game Night a castigat in America, intre 13 si 21 de milioane de dolari doar din vizionarile in cinematografe, ceea ce dovedeste ca a fost un real succes pentru cei doi regizori angajati de Warner Bros Pictures. Criticii subliniaza faptul ca datorita distributiei foarte bune si scenariului foarte bine pus la punct si presarat din abundenta cu umor negru, aceasta comedie parte mai amuzanta decat foarte multe altele lansate pana acum. Filmul are un scor de 66 din 100 de puncte de la 39 de critici. 

Numarul mare de vizionari, recenziile pozitive din partea criticilor si fanilor, sunt garantia ca vizionarea acestui film nu va fi un esec. Inca de la aparitie, „Game Night” a reusit sa capteze atentia pasionatilor de filme de comedie si de umor sec, iar cei care se regasesc in acest gen, il pot vedea online pe site-urile dedicate care ofera servicii de streaming online. Este cel mai complet film posibil, avand scene de comedie, drama si suspans.

Un comentariu

  1. Game Night a fost pur și simplu genial! Am râs cu poftă pe tot parcursul filmului și m-am bucurat de o seară minunată alături de prieteni. Când am citit articolul și am aflat că este o comedie neagră, am fost puțin sceptic, dar a fost exact pe gustul meu. Personajele au fost atât de bine conturate și actorii au dat totul pentru a le aduce la viață. M-am îndrăgostit de interpretarea lui Jason Bateman și Rachem McAdams – chimia dintre ei a fost fenomenală!

    Intriga a fost plină de surprize și momente tensionate, iar umorul negru a fost distribuit cu măiestrie pe tot parcursul filmului. Recunosc că m-am prins în mai multe capcane ale poveștii, iar finalul mi-a oferit o adevărată răsplată. Cu siguranță, voi mai viziona acest film și îl voi recomanda tuturor prietenilor mei. Este genul de comedie care te face să te simți bine și să uiți de orice grijă. Sunt foarte bucuros că am avut ocazia să-l văd și sunt convins că va rămâne printre preferatele mele în materie de comedii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *