Cele mai bune seriale de pe Hulu anul acesta

Conform ultimelor anunturi facute, platforma de streaming online Hulu ofera anul acesta seriale noi in catalogul sau pentru ca toti pasionatii de filme si seriale sa gaseasca o productie care sa le atraga atentia. Pentru persoanele care se simt neinspirate si vor o sugestie, acest articol prezinta top trei seriale de le Hulu care merita toata atentia, pe baza informatiilor culese din statistici la care au raspuns criticii si fanii.

Difficult people

Seria are 3 sezoane si 28 de episoade. Uneori orasul New York devine un loc in care oamenii doar incearca sa isi indeplineasca visele. Serialul ii ironizeaza pe cei care indraznesc sa aiba vise marete care nu pot fi realizate. Julie Klausner care a si creat acest serial si Billy Eichner sunt doi comedianti eannabe la varsta de 30 de ani care isi incep carierele tarziu si care observa ca fiecare persoana din jurul lor are succes. Plini de talent, aciditate si foarte multe defecte, Julie si Billy ajung pe scenele din New York sperand ca vor reusi sa straluceasca intr-o zi.

Dead like me

Inainte de a urmari filmul American Gods se recomanda ca fiecare persoana sa vada acest serial despre viata de apoi. Atunci cand George este omorat de un scaun de toaleta care cade din senin pe el, Ellen Muth, personalul principal descopera ca viata de dupa moarte este un mod foarte ciudat de a trai. Ea inca mai are un job stresant si mai multi colegi care nu o plac, si este in continuare o nesuferita. Caracterul se contureaza interesant, iar subiectul este picant si a atras prin prezentare un numar foarte mare de fani.

Casual

Seria are 3 sezoane si 36 de episoade. Casual ar fi putut fi o drama de familie absolut clasica, dar a reusit sa iasa din tipare datorita modului in care se prezinta actorii. Al doilea sezon este mult mai dramatic decat primul si este considerat cel mai bine realizat. Chiar daca toate personajele iau decizii menite sa le distruga, sa straduiesc sa revina episod dupa episod si sa continue sa incerce. Michaela Watkins reuseste sa se regaseasca dupa un divort sau cel putin incearca, facand cele mai ciudate alegeri posibile.

Aceste trei seriale ocupa topul celor mai vizionate de pe platforma de streaming online Hulu si au primit aprecieri considerabile atat de la fanii care le asteapta cu sufletul la gura, cat si de la criticii de film cu o vasta experienta in acest domeniu care le recomanda in recenzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *