Cele mai bune seriale de pe Amazon Prime

Platforma de streaming online Amazon Prime ofera un numar urias de filme si seriale noi abonatilor sai si acest articol are rolul de a ii inspira pe cei care efectiv nu mai stiu la ce sa se uite. 

Sneaky Pete

Seria Amazon Sneaky Pete este o drama recomandata de un numar considerabil de utilizatori, prezentand un caz intrigant cu furturi de identitate. Marius Jusipovic este un infractor abia iesit de la inchisoare care fura identitatea fostului sau coleg de celula, Pete Murphy, pentru a se ascunde de Vince Lonigan. 

Serialul straluceste datorita prestatiei actorilor dar, de fapt, sufletul petrecerii este scenariul scris in cel mai interesant mod. Cel de al doilea sezon aparut a atras foarte multe pareri admirative atat de la critici cat si de la fanii care asteapta cu nerabdare urmatorul sezon.

Hannibal

Un thriller fantezist bazat pe personajele din nuvela care a devenit best seller, apartinand lui Thomas Harris. Will Graham, un agent FBI face tot ce poate pentru a prinde un criminal in serie, fiind pe punctul de a ceda psihic. Medicul Hannibal Lecter este chiar el un criminal in serie, insa este prieten cu Will si incearca sa il ajute. Din cauza acestei prietenii, Will se gaseste intr-o simfonie a violentei. 

The Wire

Unul din cei mai indragiti politisti apare in serialul The Wire, o pelicula picanta in care razboiul si drogurile afecteaza societatea. Actiunea are loc in Baltimore, capitala crimei, si serialul incepe cu un grup de detectivi care spera sa ajunga in cel mai mare grup de traficanti de droguri din oras. Serialul devine din ce in ce mai interesant pe masura ce trece timpul si prezinta gradual orasul in care totul este interconectat si fiecare actiune are consecinte pe termen lung.

The Wire este o drama unica in care personajele sunt politisti, iar atentia este centralizata pe vietile si mintile criminalilor. Chiar si dealerii de droguri mici care stau pe strada se contureaza complex. Serialul nu pierde din vedere niciun personaj, indiferent ca este vorba despre politisti sau criminali, politicieni sau judecatori, toti sunt membri ai societatii se trebuie sa se prezinte ca atare.

Acestea sunt primele pozitii din topul celor mai apreciate filme care pot fi vizionate pe Amazon Prime in anul acesta. Pentru cei lipsiti de inspiratie care isi doresc sa vada ceva nou, absolut superb, sunt idei extraordinare, iar cei care nu se regasesc in lista au la dispozitie alte cateva sute de seriale de unde pot alege pe platforma de streaming online Amazon Prime.

Un comentariu

  1. Amazon Prime este o platformă impresionantă cu o varietate uriașă de filme și seriale, iar acest articol m-a inspirat să explorez noi titluri. Sneaky Pete, o dramă cu furturi de identitate, a strălucit prin interpretările actorilor și scenariul intrigant. Hannibal, un thriller fantezist bazat pe personajele lui Thomas Harris, m-a captivat cu tensiunea psihologică dintre personaje. The Wire, o dramă complexă despre lumea drogurilor din Baltimore, a impresionat prin abordarea neconvențională a vieților personajelor. Acest top m-a ajutat să descopăr noi opțiuni de divertisment pe Amazon Prime, iar pentru cei fără inspirație, există o mulțime de alte seriale pe care să le exploreze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *